VRIENDEN VAN DE DELFSHAVEN

Wordt vriend van ons !!!

"Een schip moet blijven varen"

WORDT VRIEND VAN DE Delfshaven

De “Vrienden van de Delfshaven” hebben als doel het behoud van het varend maritiem erfgoed m.s. Delfshaven. Ook u kunt (weer) “Vriend van de Delfshaven” worden. Met uw financiële bijdrage steunt u het duurzaam varend, zeewaardig en in goede conditie houden van het opleidingsschip m.s. Delfshaven. Opdat de veiligheid van de opvarenden gewaarborgd is en blijft. Hiermee steunt u ook het Zeekadetkorps Schiedam, dat het schip gebruikt als opleidingsschip.

Wordt nu Vriend van de Delfshaven voor € 40,- per jaar!

Doneer

Met uw lidmaatschap wordt u Vriend van de Delfshaven”.

U wordt als vriend regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en het onderhoud van de Delfshaven. U bent op zaterdagen en tijdens evenementen welkom aan boord. Voor vrienden staat de koffie altijd klaar. Vrienden van de Delfshaven krijgen een donateurpas waarmee u kunt laten zien dat u het in de vaart houden van de Delfshaven en het jongerenwerk van het Zeekadetkorps Schiedam een warm hart toedraagt.

Jaarlijks worden, na opgave, maar liefst 6 donateurs geloot om samen met een introducee kosteloos deel te nemen aan het captainsdiner aan boord van de Delfshaven. Vrienden van de Delfshaven zijn welkom op de nieuwjaarsreceptie waarbij u onder het genot van een hapje en een drankje aan boord kunt bijpraten.

De “Vrienden van de Delfshaven” hebben een eigen Facebook pagina waar u als vriend lid van kunt worden en ook zelf foto’s en herinneringen kunt delen.

Steun ons

Hopelijk wilt u ons steunen. En echt, alle beetjes helpen!

Heeft u vragen? Vul dan het contact formulier in en wij reageren snel.

Stichting Zeekadetkorps “Jacob van Heemskerck” Schiedam

Bezoekadres:

Westfrankelandsedijk 3a
3115 HG Schiedam

Postadres:

Sibeliusplein 30
3122 XA Schiedam

N° 51.905162 ● 4.395288

NL75INGB0002045758
KVK 41141476

Sluit Menu